Mange sælgere jeg møder, har udfordringer med at få kontrol over deres pipeline. Fordi de ikke er skarpe nok på mødebooking. De mangler en form for forudsigelighed i deres salg, via nok møder. Uden møder ingen salg, ingen salg ingen vækst.

Mange jeg møder har før fået salgstræning i mødebooking. De har fået tips, tricks og teorier, men har oplevelsen af at de mangler praktiske værktøjer, der virker fra dag et. Også derfor jeg den første dag skal bevise, at jeg er noget værd.

Det gør jeg ved at sætte mig ned foran teamet efter jeg har undervist i, hvordan menneskehjernen virker rent mekanisk når den tager beslutninger, lavet et pitchunivers på deres produkt og ud fra den viden, ringer ud til deres egne kunder live. Oftest booker jeg et møde på kun få opkald med neo-metoden.

Hvis man ikke ved, hvordan hjernen virker rent mekanisk når den tager beslutninger, er det for en sælger enormt svært at booke et møde og samtidig nyde processen.

Magien sker når jeg griber telefonen og ringer ud fordi mennesket ser og oplever med alle sanser, at det jeg gør, er noget de selv kan lære nemt og hurtigt. Sælgeren bliver altså overbevist om at det virker som beskrevet i teorien. De oplever en samtale med deres potentielle kunder, som er behagelig, respektfuld og ekstremt effektiv.

Scroll til toppen